Bitcoin Payment Gateway for WooCommerce – Modul WordPress | transportangliafranta.ro În Română

Xpub bitcoin, Bitcoin Payment Gateway for WooCommerce

Conținutul

  Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? The sender pays less than a penny.

  cumpărați vps cu btc ce este tranzacționarea bitcoin la

  The simple interface means less time training employees and troubleshooting technical issues. Just enter the payment amount in your local currency and show the customer the QR code, scannable by all major BCH wallets. Bitcoin Cash costs absolutely nothing to receive - Customers pay less than a penny in transaction fees to send - No registration is required to accept BCH.

  Just download a free, open-source wallet, like the official Bitcoin.

  frica și lăcomia indicele btc reddit btc market

  Registrul de numerar Bitcoin este o aplicație de vânzare punct de vânzare simplă și ușor de utilizat, care vă permite să acceptați plăți Bitcoin Cash BCH - cu taxe ZERO pe care să le xpub bitcoin Expeditorul plătește mai puțin de un ban. Nu există niciun proces de înregistrare și niciun cont de gestionat. Bitcoin Cash pentru a începe să acceptați plăți Bitcoin Cash instantaneu și sigure în afacerea dvs.

  hard fork bitcoin news bitcoin trading software mac

  Interfața simplă înseamnă mai puțin timp de instruire a angajaților și depanare a problemelor xpub bitcoin. Trebuie doar să introduceți suma de plată în moneda locală și să afișați clientului codul QR, scanabil de toate portofelele BCH majore.

  es bitcoin comerciant care sunt cele mai bune portofele bitcoin

  Alte caracteristici includ: - Securitatea prietenoasă a angajaților: setările pot fi modificate doar folosind codul PIN, iar aplicația nu stochează fonduri în sine - Conversie în monedă locală: alegeți peste peste de monede fiat pentru introducerea sumelor de plată - Istoricul tranzacțiilor: vizualizați toate tranzacțiile anterioare pentru nevoile dvs.

  Bitcoin Cash costă absolut nimic de primit - Clienții plătesc mai puțin de un ban în taxe de tranzacție pentru a trimite - Nu este necesară înregistrarea pentru a accepta BCH. Descarcă doar un portofel gratuit, open-source, cum este portofelul oficial Bitcoin. Afișați mai mult.

  cine acceptă bitcoin 8 btc