CALATORITI CU NOI IN TOATA EUROPA

TRANSPORT PERSOANE ITALIA SPANIA PORTUGALIA

TRANSPORT ITALIA SPANIA PORTUGALIA

SUNATI LA TEL: 0733 394394 , 0747 701091

AUTOCARE SI MICROBUZEtransport spania italia portugalia

Puteti calatorii prin agentia noastra in toate orasele si colturile din Italia pana in Sicilia ,rutele din Spania sunt multiple si acopera toata suprafata tarii.

Pentru Portugalia se poate asigura transport atat de persoane cat si colete pana la destinatia dorita de fiecare pasager

ITALIA

60-100 euro/Italia fiind o tara cu suprafata mai putin compacta ,se fac mai multe trasee si astfel preturile difera pentru biletele de calatorie .

SPANIA

80-100 euro /bilet rezervat  pentru fiecare persoana matura plus doua bagaje de mana .

PORTUGALIA

100-120 euro si se poate opta pentru bilete dus- intors pentru toate destinatiile din aceasta tara.

TRANSFER PASAGERI TOATA TARA  sau cu preluare directa din orasele mai mari ale Romaniei

AVEM TRASEE RAMIFICATE PRIN TOATE COLTURILE ACESTOR TARI ,AJUNGEM  TORINO,RIMINI,ANCONA ALICANTE ETC

TOATE ACESTE TARI AU RUTE LUNGI SI PENTRU UN TRANSPORT DE DE PERSOANE DE CALITATE PROFESIONALA ,AVEM OBLIGATIA SA ASIGURAM CONDITIILE CELE MAI PERFORMANTE ,PENTRU CA PASAGERI SA NU SIMTA DISCONFORUL PE PARCURSUL  ATATOR ORE DE MERS  IN CONTINUU PANA LA DESTINATIE.OPRIRILE SCURTE SUNT SI ELE NECESARE PENTRU TOTI PASAGERI DIN AUTOCAR.

IN FIECARE ANOTIMP EXISTA  FACTORI DE MEDIU SI CLIMA CARE NE STRESEAZA,UNEZEALA SI USCACIUNE A AERULUI,CALDURA,FRIG,ETC CARE DIFERA IN SPECIAL SI DE LA O TARA LA ALTA.DECI ESTE BINE CA SI CALATORII SA IA CUNOSTIINTA  DE ACESTE LUCRURI SI SA SE PREGATEASCA PENTRU DRUM CU CELE NECESARE ,MAI ALES CARE SUFERA DE ANUMITE BOLI.

Haideti sa ne intalegem


PRETURI

Preturile incep de la 50 euro pentru Austria si ajung pana la 130 euro Anglia Nord Manchester 

Pentru mai multe amanunte consultati preturile pentru fiecare tara in parte si amanunte ce le gasiti in meniul siteuluiead more