CALATORITI CU NOI IN TOATA EUROPA

TRANSPORT PERSOANE  DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA

TRANSPORT TOATA EUROPA

SUNATI LA TEL: 0733 394394 , 0747 701091

 

TARILE NORDICE :DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA

 

TRANSPORTUL SE FACE CU MICROBUZE DOTATE CU TOATE CONDITIILE NECESARE UNEI CALATORII PLACUTE

PRETUL  ESTE DE 120 EURO ,PLECARI LUNI MIERCURI JOI VINERI DIN TOATE ORASELE ROMANIEI ,CU TRANSFER SAU DIRECT DIN ZONA DESTINATARA,

ANALIZATI HARTA PENTRU LOCATIE

PLECARI AUTOCAR DANEMARCA

TRANSPORT DANEMARCA-HARTA

 

TRANSPORT DANEMARCA

la destinatiia dorita in conditii de confort si maxima siguranta ,fiecare autocar are 3 soferi care se schimba dupa 4 ore de condus ,iar fiecare sofer are pauza de 8 ore pentru odihna.

SUEDIA TRANSPORT

TRANSPORT SUEDIA-HARTA

 

TRANSPORT ROMANIA-DANEMARCA SUEDIA  tur-retur

cu rugamintea de a rezerva din timp biletele de calatorie,avand un avantaj daca luati biletul dus-intors .Multumim tel .0747 701091 , 0733 394394.

Avem plecari orice destinatie si pentru aceste tari ,cu toate ca sunt foarte inprastiate,dar pentru un transport cat mai usor si confortabil ,trebuie avuta o responsabilitate in plus in asemenea cazuri,astfel ne-am conformat si noi .

Tarile nordice scandinave,inclusiv Norvegia,datorita salarilor mari ,atrag multi romanii care vin sa lucreze ,astfel aven un transport de persoane din ce in ce mai evidentiat in toate zonele acestor tari.

Joburi noi cu minim  2500-3000 euro lunar ,se pot gasi pe siteuri specializate cum ar fi Tjobs, sunt peste 600 posturi vacante pentru români în Suedia, în Danemarca 280, în Norvegia 130 şi în Finlanda 60,dar se mai pot gasii si la agentiile de plasare forta de munca care au anunturi peste tot in tara.
Serviciile noasre include si transportul de colete la diferite destinati unde avem posibilitatea sa ajungem in timpul cel mai scurt posibil ,obiectivitate si servici transport impecabile.

 

Haideti sa ne intalegem


PRETURI

Preturile incep de la 50 euro pentru Austria si ajung pana la 130 euro Anglia Nord Manchester 

Pentru mai multe amanunte consultati preturile pentru fiecare tara in parte si amanunte ce le gasiti in meniul siteuluiead more