CALATORITI CU NOI IN TOATA EUROPA

TRANSPORT PERSOANE ANGLIA IRLANDA

TRANSPORT ANGLIA IRLANDA LA DESTINATIE

SUNATI LA TEL: 0733 394394 , 0747 701091

AUTOCARE 5 STELE SI MICROBUZE IN CONDITII DE MAXIMA SIGRANTA SI CONFORT.PLECARI LUNI MIERCURI JOI VINERI ,

TRASEUL NOSTRU INPANZESTE ANGLIA  TRECAND PRIN TOATE ORASELE TARI .VALOAREA BILETULUI ESTE IN FUNCTIE DE ZONA UNDE MERGETI SI INCEPE DE LA 100 LIRE DE PERSOANA .

PLECARI DIRECTE DIN ORASE :

BUCURESTI -ANGLIA IRLRDA,

SATU MARE LONDRA BIRMINGHAM

CLUJ-MAREA BRITANIE IRLANDA

BISTRITA- GRAND BRITANIE IRLRDA

BAIA MARE-LONDRA  DUBLIN

SUCEAVA-LONDON  IRLANDA

CRAIOVA TG JIU -LIVERPOOL

Manchester

 IRLANDA

ARAD – DONCASTER  LEEDS

VALCEA – NOTTINGHAM

BRASOV – LUTON

HARTA ORASE TRANSPORT ROMANIA - ANGLIA IRLANDA

TRANSPORT ANGLIA IRLANDA -HARTA

 

ALEGE DESTINATIA SI DATI-NE MAI MULTE INFORMATII FOLOSIND HARTA.

ANGLIA ARE O SUPRAFATA DE 244, 880 km2,LIMBA VORBITA ESTE ENGLEZA DAR SI LIMBIILE CELTICE ,CAM 20% IN TARA GALILOR SI SCOTIA.   RELIGIA CELOR MAI MULTI ENGLEZI ESTE ANGLICANA,APROXIMATIV 50%,SI CAM 26% CEA CATOLICA,FIIND O TARA FOARTE DEZVOLTATA ,AVAND O RATA DE SCOLARIZARE DE 99%.REGATUL UNIT SAU MAREA BRITANIE  INCLUDE PE LANGA ANGLIA SI PE SCOTIA ,TARA GALIILOR SI NORDUL IRLANDEI,TINUTURI CU POVESTI SI LEGENGE MINUNATE.ASA AM CUNOSCUT NOI ANGLIA PANA ACUM PUTIN TIMP IN URMA.DAR AZI PUTEM VEDEA SI MUNCI IN ACESTE LOCURI ALE REGELUI ARTUR SI CAVALERIILOR  MESEI ROTUNDE ,ATATEA TINUTURI SI CASTELE CARE SI ACUM MAI POVESTESC DE TIMPURIILE DE ODINIOARA ,DESPRE LUPTELE CAVALERILOR NEIFRICATI, PENTRU CARE VIATA ERA O CONTINUA AVENTURA .

ENGLEZII DE OBICEI IN CONVERSATIILE LOR CU STRAINI SUNT MAI RETINUTI CU CONVERSATII SCURTE CHIAR SI ATUNCI CAND SE VORBESTE DESPRE LUCRURI BANALE -DESPRE VREME SAU DESPRE SUBIECTE GENERALE ,DAR IN SUFLETUL LOR SUNT OAMENI IUBITORI ,BLANZI SI INTALEGATORI .EDUCATIIA FIND LA UN NIVEL FOARTE RIDICAT.FOARTE MULTI STRAINI ISI DUC TRAIUL ACOLO MUMCIND SAU CARE URMEAZA DIVERSE FACULTATI SAU CURSURI DE CALIFICARE.

TOATE SUNT BUNE IN ANGLIA ,SE TRAIESTE BINE ,DAR CLIMA ESTE CAM PLOIOASA MAI UMEDA DECAT LA NOI.

Haideti sa ne intalegem


PRETURI

Preturile incep de la 50 euro pentru Austria si ajung pana la 130 euro Anglia Nord Manchester 

Pentru mai multe amanunte consultati preturile pentru fiecare tara in parte si amanunte ce le gasiti in meniul siteuluiead more