Am gasit 35 anunturi

Ripul bitcoin

Conținutul

  O firmă de avocatură a fost angajată de investitorii care afirmă că nu pot da de cei ripul bitcoin frați și cazul a fost înaintat către Hawks, o unitate de elită a poliției sud-africane.

  ripul bitcoin depunerea coinbase btc

  Platformele de tranzacționare a criptomonedelor din întreaga lume au fost de asemenea avertizate să raporteze orice tentativă de convertire a monedelor digitale. Ca urmare a creșterii vertiginoase a prețului bitcoin în ultimul an dispariția a aproximativ Primele semne de nereguli au apărut în luna aprilie când bitcoin creștea spectaculos înspre un nou preț record.

  ripul bitcoin sun btc

  Fratele mai mare și CEO-ul Africrypt Ameer Cajee a informat clienții companiei că aceasta a fost victima unui atac al hackerilor. Acesta le-a cerut investitorilor să nu raporteze incidentul avocaților sau autorităților fiindcă acest lucru ar îngreuna doar procesul de recuperare al fondurilor lipsă. Unii clienți sceptici au apelat însă la firma de avocatură Hanekom Attorneys și un grup separat a cerut intrarea în insolvență a Africrypt.

  ripul bitcoin bitcoin lanț de tehnologie

  Vid legislativ Investigațiile firmei de avocatură a descoperit că fondurile companiei au fost transferate din conturile din Ripul bitcoin de Sud și portofelele digitale ale clienților și că monedele digitale au fost trecute prin mai multe platforme care să le facă practic imposibil de urmărit. Apelurile către numărul de telefon al lui Cajee erau imediat redirecționate către căsuța vocală.

  Acesta și fratele său în vârstă de 20 de ani, Raees, au fondat Africrypt înoferind randamente spectaculoase investitorilor.

  ripul bitcoin bitcoin payroll

  Apelurile către numărul lui Raees intrau la rândul lor în căsuța vocală și site-ul web al companiei este căzut. Avocații investitorilor încearcă acum să descâlcească povestea în contextul în care anul trecut o altă companie sud-africană de tranzacționare a criptomonedelor, Mirror Trading International, s-a prăbușit.

  Pierderile suferite de investitorii acesteia, în jur de Investitorii Africrypt sunt în pericol să piardă o sumă de trei ori mai mare.

  ripul bitcoin bitcoin website shopping

  Autoritatea de supraveghere financiară a țării a anunțat că analizează activitățile companiei însă acesteia îi este interzis să demareze o investigație formală fiindcă legislația din Africa de Sud nu recunoaște activele crypto ca fiind produse financiare. Citește și: Citeste doar ceea ce merita.

  ripul bitcoin pot să cumpăr criptocurrency pe td amerarade

  Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.