Bitcoin postează cea mai proastă săptămână din mai, deoarece corelația S&P 500 scade prețul

Quandl crypto.

perfect money depunere bitcoin bitcoin atm

Prețul Bitcoin rămâne cald, deoarece DeFi Boom continuă să fure lumina reflectoarelor Această mișcare reduce semnificativ barierele pentru comercianții cu amănuntul care participă la DeFi, fără costuri suplimentare de gaze pe lanț.

Moneda digitală de vârf a început o revenire miercuri și a atins un maxim săptămânal de Valoarea totală blocată în SushiSwap a scăzut brusc, după ce a scăzut recompensele de bloc în acest weekend. Este interesant de remarcat faptul că, pe 9 septembrie, SushiSwap a migrat cu succes de milioane de dolari din Uniswap datorită producătorilor care caută recompense de blocare SUSHI.

crypto bull run 2021 hard fork bitcoin news

De data aceasta, datorită uriașului quandl crypto în recompense bloc de la 1. În valoare de 14 milioane de dolari răscumpărări iar 2 milioane de dolari în quandl crypto aeriene nu par să fi ajutat mult prețul.

Sursă: oblic Oarecum similar cu vânzarea din martie, această corelație a văzut că scăderea de joi a stocurilor americane a avut un impact negativ asupra Bitcoin. Cu toate acestea, din moment ce stocurile din SUA nu se vor deschide luni, din cauza sărbătorii Zilei Muncii, Bitcoin ar putea avea o marjă de stabilizare. Acestea fiind spuse, direcția piețelor financiare tradiționale din această săptămână va avea probabil un impact major asupra evoluției prețurilor BTC. Drama DeFi și presiunea de vânzare Declinul săptămânii trecute ar fi putut fi influențat și de profiturile din spațiul DeFi.

Uniswap și SushiSwap sunt chiar mai diferite în ceea ce privește numărul de utilizatori de 24 de ore și numărul de tranzacții. Uniswap V2 vs. BTC blocat în DeFi. Bitcoin a scăzut cu peste 2.

🔴GREAT News for Crypto!

Putem vedea că dobânda deschisă a scăzut brusc, de la un maxim istoric de În special, pozițiile lungi în conturile de fond cu efect de levier au scăzut de la 4. Conturile de fonduri cu levier au avut profituri repetate după ce și-au crescut pozițiile scurte săptămâna trecută, dar reducerile actuale ale poziției reflectă incertitudinea lor cu privire la direcția prețurilor Bitcoin.

Sursă: Quandl.

bitcoin schimb lângă mine btc date de expirare a contractului de contracte

După cinci luni consecutive de câștiguri accentuate, stocurile americane au intrat într-o perioadă corectivă de la începutul lunii septembrie.

Având în vedere modul în care Bitcoin este încă corelat cu piața de acțiuni, comercianții trebuie să acorde atenție performanței acțiunilor americane în această săptămână.

bitcoin vs stoc comercial bitcoin cum să faci profit

The Author has not filled his profile. Please share to your friends: Related articles.

1 moneda bitcoin nici un bonus bitcoin