Citate duplicat

Hk bitcoin

hk bitcoin

Wong Ching-Kit este un susținător cripto cunoscut pentru metodele spectaculoase de promovare a proiectelor. Sâmbăta aceasta, el a optat să arunce cîteva mii de bancnote de de dolari HK de pe un bloc, provocând agitație.

Cardano (ADA) price

Sper că toată lumea va acorda atenție acestui eveniment important. Credeți-mă când vă spun că banii vor cădea din cer. Videoclipul incidentului a devenit viral, iar personajul respectiv a fost arestat în mai puțin de o oră.

hk bitcoin

El a încercat să își continuie campania de promovare prin distribuirea de vouchere pentru restaurante. Într-o conferință de presă ulterioară, inspectorul-șef al poliției locale a declarat că Wong a fost arestat pentru comportament neadecvat într-un loc public. Poliția a solicitat de asemenea publicului să returneze bancnotele aruncate — din cei Promovare de scheme Ponzi pe Internet Wong utilizează frecvent astfel de trucuri promoționale pentru proiectele cripto pe care le susține.

Wong pare să fie printre cei care au făcut avere hk bitcoin Bitcoin la sfârșitul anului Din păcate, Wong nu acționează tocmai în interesul publicului. Leonhard Weese, președintele Asociației Bitcoin din Hong Kong, afirmă că milionarul are o istorie de promovare a schemelor Ponzi în interiorul și în afara sferei criptomonedelor.

Distribuie aceasta postare.

hk bitcoin