Fii comisar în județul tău!

Fatwa bitcoin. Jocul Pokemon Go a fost interzis de clericii musulmani

Conținutul

  Fatwa de odinioară, emisă pentru jocurile, abţibildurile, desenele animate şi suvenirurile Pokemon se potriveşte cu desăvârşite şi în cazul acestui joc care face înconjurul lumii, spune Sheikh Saleh Al-Fozan, membru al consiliul superior al clericilor musulmani.

  care sunt cele mai bune portofele bitcoin

  Un ulema este un membru al clerului musulman care are şi atribuţii de legiuitor. În islamul sunnit, o fatwa nu este obligatorie pentru nimeni, pe când în islamul şiit poate fi considerată de un individ ca obligatorie, în funcţie de relaţia pe care o are cu respectivul Ulema.

  Cel care emite o fatwa este muftiu, poziţie nu neapărat oficială. Dacă o fatwa nu inovează în vreun fel, atunci ea este o simplă decizie.

  transferați bani de pe cardul de credit la bitcoin

  Un muftiu este căpetenia religioasă a unei comunităţi musulmane: are competenţa de a da sfaturi în probleme de respectare a cultului islamic. Marele muftiu este conducătorul cultului islamic dintr-o ţară, care are şi atribuţii judecătoreşti.

  bitcoin rate trading

  O fatwa conţine în general detaliile raţionamentului unui lider islamic, de fatwa bitcoin în raport cu un caz particular, şi sunt considerate precedent de musulmanii legaţi de acel lider, inclusiv de viitorii muftii. Citeşte continuarea articolului pe mediafax.

  Distribuie Gruparea jihadistă Statul Islamic a aprobat prelevarea de organe umane într-o reglementare religioasă fatwa emisă de specialiști în islam ai grupării teroriste despre care s-a aflat abia acum, ceea ce a provocat îngrijorare cu privire la posibilitatea ca Daesh să facă trafic cu organe umane, relatează vineri Reuters. Decizia, inclusă într-un document datat 31 ianuarievăzut de Reuters, stipulează că a preleva organe de la un deținut în viață pentru a salva viața unui musulman, chiar dacă prelevarea se dovedește fatală pentru deținut, este permisă.