Ce Poți Cumpăra cu Bitcoin? < BitCoinX

Egifter bitcoin

Conținutul

  forma bitcoin

  Deja există produse care profită de egifter bitcoin reguli. Apple a început să le permită dezvoltatorilor să publice aplicații de tranzacționare a monedelor digitale, printre care cea mai cunoscută este Bitcoin. Coin Pocket este primul astfel de produs care să se lanseze în App Store și să fie un portofel digital pentru bitcoini. Prin aceasta, utilizatorii pot să trimită și primească Bitcoin și să verifice cursul de tranzacționare din trei surse diferite.

  Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

  Pe lângă Coin Pocket, direct creată pentru monedele digitale, aplicația eGifter a fost actualizată pentru a permite plata prin Bitcoin. Apoi, Betcoin, o aplicație prin care utilizatorii pot plasa diverse pariuri, a făcut același lucru, permite plata prin monede digitale.

  locuri de tranzacționare btc

  Se poate ca acesta să fie un pas înainte pentru Bitcoin și alte produse similare. Totuși, odată cu permisiunea în App Store, dezvoltatorul se poate folosi mai bine de hardware-ul telefonului, cum ar fi să utilizeze camera foto de pe acesta pentru a scana coduri QR, ușurând astfel procesul de plată.

  coinmarketcap btc usdt

  Cât despre Bitcoin, cursul de schimb a ajuns la aproximativ de dolari, după ce maximul a fost atins încând a depășit prețul aurului, adică 1.

  Printre modele digitale cunoscute se mai regăsesc Litecoin, creată de un fost inginer Google, și Dogecoin, o monedă construită pe popularitatea câinelui Doge, o vedetă egifter bitcoin Internetului. Mai trebuie spus că Apple taxează și plățile în aplicații, iar dacă acestea se realizează cu Bitcoin, atunci compania își va lua partea și așa.