CALATORITI CU NOI IN TOATA EUROPA

Contacts

TRASPORT FRANTA GERMANIA ANGLIA

SPANIA PORTUGALIA ITALIA IRLANDA CEHIA DANEMARCA SUEDIA

 ,

AGENTIE TRANSPORT EUROPA

PLECARI ZILNICE SPRE EUROPA

SUNATI LA TEL: 0733 394394 , 0747 701091

AGENTIA NOASTRA VA OFERA O GAMA LARGA DE SERVICII PRIVIND TRANSPORT INTERNATIONAL DE  PERSOANE ,CU PRELUAREA DIRECTA A PASAGERILOR DIN JUDETELE SATU MARE,CLUJ,BAIA MARE ,ZALAU,ORADEA SI CU TANSFER DIN TOATE JUDETELE ROMANIEI .TRANSPORTUL CALATORILOR SE FACE CU AUTOCARE SI MICROBUZE PANA LA DESTINATIA DORITA.

ADRESA  NOASTRA

AGENTIE TRASPORT EUROPA


trasport persoane

SEDIUL CENTRAL CLUJ STRADA PORII 134.

TEL. 0747 701091,0733 394394 .

PENTRU MAI MULTE INFORMATII SI REZERVARI VA RUGAM SA SUNATI SI SA INTREBATII TOATE DETALILE

DATORITA SOLICITARILOR UNUI NUMAR DIN CE IN CE MAI MARE DE CALATORI ,AGENTIILE DE VOIAJ S-AU DEZVOLTAT SI DEVERSIFICAT SERRVICIILE ,ASTFEL SAU CREAT O VASTA RETEA DE AGENTII COLABORATOARE SI PUNCTE DE LUCRU,SI S-AU ACHIZITIONAT PERMANENT MICROBUZE SI AUTOCARE DE ULTIMA GENERATIE. DEZVOLTAREA UNEI AGENTI INPLIA O INBUNATATIRE A ACTIVITATII TEHNICE,ECONOMICE,SOCIALE ,BAZATA PE UN STUDIU DE PIATA BINE  APROFUNDAT,ASTFEL SA SE ATINGA TOATE OBIECTIVELE PE CARE LE-A STABILIT IN PLAN .

Agentia noastra are ca obiectiv vanzarea de servicii transport persoane in toate orasele mari din Europa,dar si in localitati mai mici dupa posibilitate,astfel ca totii clientii nostri sa fie multumiti si sa ajunga in siguranta la destinatie.

Cele mai aglomerate rute sun cele spre Franta ,Anglia,Germania ,dar in functie de zona din Romania de unde pleaca pasagerii ,cerintele sunt diferite dupa preferinta fiecarui grup ,astfel uni prefera inca Spania- Portugalia , iar altii Danemarca Suedia .

TRANSPORT BAIA MARE FRANTA  -TRANSPORT SATU MARE FRANTA

TRANSPORT BAIA MARE PARIS   –   TRANSPORT SATU MARE PARIS

TRANSPORT ROMANIA FRANTA ORICE DESTINATIE LA ADRESA DORITA.

 

Haideti sa ne intalegem


PRETURI

Preturile incep de la 50 euro pentru Austria si ajung pana la 130 euro Anglia Nord Manchester 

Pentru mai multe amanunte consultati preturile pentru fiecare tara in parte si amanunte ce le gasiti in meniul siteuluiead more