Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin

Btc bhadhi

Conținutul

  Top patru orașe subapreciate din Europa pe care merită să le vizitezi NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta un nou parteneriat cu Grup West, unul dintre cei mai importanti dealeri auto si operatori de turism din vestul tarii, prin care clientii acestuia vor avea la dispozitie btc bhadhi moderne de plata.

  In urma acestui parteneriat, clientii Grup West isi pot cumpara un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel si Chevrolet, utilizand portofelele electronice de Bitcoin sau aplicatia mobilPay Wallet, folosind orice card Visa sau Mastercard.

  creșterea valorii bitcoinului valoarea bitcoin în ultimele 30 de zile

  De asemenea, oradenii au de acum posibilitatea achitarii pachetelor de vacanta, a biletelor de avion si a altor servicii turistice, cu aplicatia mobilPay Wallet sau portofelele digitale de Bitcoin, in agentia de turism West Imperial Tours din Oradea, parte a grupului de firme Grup West.

  In plus, aplicatia mobilPOS le va facilita si eficientiza experienta de cumparare, indiferent ca vorbim de portofelul digital mobilPay Wallet sau de portofelele electronice de Bitcoin.

  bitcoin trading app mac cele mai ieftine taxe de tranzacționare bitcoin

  Cum functioneaza aplicatia mobilPOS? Aplicatia mobilPOS este o solutie digitala de incasare a platilor pentru produse sau servicii la casele de marcat, adresata oricarei afaceri de retail.

  idei de tradingview bitcoin nume bitcoin în bursieră