Bitcoin nu este singură. O altă criptomondedă a stabilit un nou record

Btc absolvire, Cea mai nouă nebunie sau o țeapă inevitabilă: prețul Bitcoin, prezis de o astroloagă pe TikTok

Conținutul

  Recent, criptomoneda Bitcoin a sărit de pragul de Momentul a stârnit interesul multor investitori, iar previziunile ar fi mai mult decât dorite în acest context.

  btc absolvire cel mai profitabil cripto

  Iar ele au apărut. Astrologul TikTok, Maren Altman, în vârstă de 22 de ani — urmărită de 1,1 milioane de audienți, majoritatea femei — consideră că a descoperit o combinație astrologică care ar fi cheia anticipării evoluției Bitcoin.

  Care sunt prețurile 10 iun, 0 Absolvenții claselor a XII-a sunt în febra pregătirilor pentru balul de absolvire. Elevii vor să se distreze pe cinste, iar pentru asta părinţii trebuie să scoată din buzunar sume frumușele. Tinerii caută cele mai rafinate ţinute, analizează noutățile în materie de coafură şi machiaj, consultă ofertele localurilor, dar nu uită şi de examenele care le-au mai rămas, transmite Știri. Mihai Piftorac a optat pentru o ţinută clasică la petrecere şi este sigur că nu va da greş.

  Concret, în ultima sa previziune, femeia susține că valoarea Bitcoin va exploda și mai mult în perioada următoare. Femeia folosește astrologia pentru a analiza factorii care ar putea fi buni sau răi pentru oameni, evenimente mondiale și chiar criptomonede. Ea crede că viitoarele alinieri ar putea face o lume bună pentru Bitcoin în câteva luni.

  btc absolvire ppc btc tradingview

  Pe 17 ianuarie, ea a postat un videoclip cu predicțiile sale anterioare, indicând graficele recente de prețuri și susținând că acestea s-au adeverit. Totuși, pe lângă numeroșii adepți, femeia e și aspru criticată de utilizatori care nu cred în capacitățile ei și o acuză că urmărește doar să facă bani analiza tranzacționării btc acest fel incorect.

  btc absolvire bitcoin tranzacții pe zi

  Voi câștiga bani din asta. După ce a devenit un hit pe TikTok, Altman spune că acum câștigă atât de mulți bani, încât tocmai a renunțat la doctoratul online în btc absolvire, cosmologie și conștiință la California Institute of Integral Studii pentru a se concentra pe deplin asupra carierei sale.

  Cum a ajuns femeia să facă predicții astrologice despre Bitcoin?

  btc absolvire adresa btc

  Altman avea doi ani când a citit pentru prima dată despre astrologie într-un ziar, potrivit unui videoclip TikTok publicat anul trecut. Curând btc absolvire aflat despre astrologia psihologică și ciclurile planetare.

  btc absolvire platforma de tranzacționare malaezia bitcoin

  A absolvit acum un an cu o diplomă de licență în filosofie. Apoi, a început să citească despre finanțe și investiții, aflând despre ineficiențele sistemului bancar central.

  btc absolvire bitcoin bitcoin instant

  Atunci a descoperit Bitcoin. De aici, legătura cu TikTok a propulsat-o unde o vedem astăzi.