Legalitatea monedei bitcoin după țară sau teritoriu

Bitcoinul american

Conținutul

  strângerea strategiei bitcoin

  Potrivit BBCafirmația lui Trump vine în contextul în care El Salvador ar putea deveni prima țară din lume care adoptă în mod oficial bitcoin ca mijloc legal de plată. Astfel, criptomoneda ar urma să fie folosită în paralel cu moneda oficială a țării, dolarul american.

  curs de tranzacționare crypto

  Fostul președinte american a spus că în opinia sa dolarul ar trebui să fie moneda lumii. Cred că ar trebui să le reglementeze foarte, foarte tare.

  bitcoin rupees indian rată

  În administraţia noastră a fost 6. Nu-mi place pentru că este o altă monedă care concurează împotriva dolarului. În esenţă, este o monedă care concurează cu dolarul.

  comerț ethereum pentru btc

  Vreau ca dolarul să fie moneda lumii. Asta am spus mereu", a adăugat Trump în interviul de la Fox Business. Afirmațiile sale au fost făcute în contextul în care Bitcoinul american Salvador a anunțat că intenționează să adopte bitcoinul ca monedă legală de plată, alături de dolarul american, moneda oficială a acestei țări.

  btc prețul lemnului în mumbai

  Nayib Bukele, președintele din El Salvador a precizat recent că adoptarea Bitcoin va face mai ușor transferul de bani din străinătate, de la cetățenii țării care locuiesc acum în afara granițelor țării.