Bitcoin vs. Ethereum: care sunt asemănările și diferențele

Bitcoin vs, Cryptomonedă adecvată scopului

Distribuire articol Zilele astea, atât Bitcoin BTC cât şi Ethereum ETH au parte de o creştere puternică de preţ, atrăgând nenumăraţi noi investitori de peste tot din lume spre industria crypto.

În mod natural, aceste două proiecte au cea mai mare cantitate de interes, dar mulţi nu ştiu dacă ar trebui să investească în Bitcoin sau în Ethereum. Într-adevăr, mulţi noi investitori nu înţeleg care e defapt diferenţa dintre cele două proiecte, aşa că haideţi să începem cu bitcoin vs subiect.

Bitcoin este prima şi cea mai mare cryptomonedă de până acum. A fost creată drept răspuns la criza economică globală cauzată de lăcomia băncilor şi gestionarea necorespunzătoarea a fondurilor cu care au fost încredinţate.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

A fost dezvoltată de o persoană sau de o echipă cunoscută doar ca Satoshi Nakamoto, iar scopul său a fost de a fi folosit drept un refugiu sigur în situaţiile în care finanţele tradiţionale şi sectorul bancar dau greş. Până acum, Bitcoin a îndeplinit admirabil acel rol, în bitcoin vs când temerile privind Covid au prăbuşit întreaga industrie financiară tradiţională la începutul lui Cryptomonedele au avut parte şi ele de o scădere de preţ, dar recupararea acestora a început aproape imediat, în time ce activele tradiţionale — conform unor surse — încă nu au simţit impactul complet al crizei economice pentru care a fost responsabilă pandemia.

Bitcoin a fost creat cu intenţia de a fi o monedă digitală descentralizată folosită pentru plăţi şi tranzacţii, deşi mulţi consideră că destinul său real este de a deveni o nouă bitcoin vs de aur digital şi de a avea rol de depozit de valoare. Pe de cealaltă parte, avem Ethereum — un proiect care are aproape şase ani, şi care a fost creat cu rolul de platformă de dezvoltare.

Cerinţe de sistem

La început, mulţi se întrebau dacă Ethereum va deveni sau nu următorul Bitcoin. Totuşi, pentru acest proiect, nu a fost niciodată vorba despre preţul monedei sale sau despre utlizarea sa pentru plăţi.

Ethereum a revoluţionalizat industria blockchain prin demonstrarea faptului că tehnologia blockchain înseamnă mai mult decât procesarea de tranzacţii crypto.

 • Bitcoin a avut rezultate foarte bune din mai multe motive, dar unul dintre ele este cu siguranță amenințarea inflației.
 • Ethereum vs Bitcoin: care este o investiţie mai bună în ?
 • Bitcoin prețul pieței
 • Беккер понимал, что в данный момент ничего не может предпринять.
 • Bitcoin vps ieftin
 • Кроме того, он был фанатом всевозможных прибамбасов, и его автомобиль стал своего рода витриной: он установил в нем компьютерную систему глобального позиционирования, замки, приводящиеся в действие голосом, пятиконечный подавитель радаров и сотовый телефонфакс, благодаря которому всегда мог принимать сообщения на автоответчик.
 • Ethereum vs Bitcoin: care proiect are avantajul în ?

Până acum, Ethereum bitcoin vs fost responsabil pentru crearea de contracte smart contracte automate, care se execută de la sinedApps aplicaţii descentralizate şi DeFi finanţe descentralizate. Toate cele trei au fost create pe Ethereum, şi deşi între timp s-au revărsat şi spre alte blockchain-uri similare cu Ethereum, acestea sunt încă mai puternice pe platforma originală.

Panasonic a vândut acțiunile Tesla cu 3,88 mld. Cei doi giganți crypto au ținut titlurile ziarelor cu maximele lor istorice și continuă să ofere investitorilor randamente excepționale.

Cu alte cuvinte, Ethereum este un loc pentru dezvoltatori şi designeri inteligenţi şi inventivi, şi nu pentru tranzacţii. Dar, moneda sa încă are un potenţial incredibil de a creşte în valoare, aşadar aceasta este încă luată în considerare drept o investiţie bună. Dar este Ethereum mai bun ca Bitcoin? Acest lucru rămâne la latitudinea fiecărui investitori şi trader.

Ethereum vs Bitcoin: istorie şi randament Bitcoinul este cea mai mare şi cea mai veche monedă din industria crypto.

Ethereum versus Bitcoin: rezumat şi diferenţe cheie

Numele său este bine cunoscut pe glob, aşadar bitcoin litecoin dogecoin wallet s-a aflat în fruntea pieţei în ultimul deceniu. Bitcoinul a fost lider pentru majoritatea creşterilor de preţ, şi de asemenea moneda spre care se uită toată lumea când preţurile încep să scadă.

Moneda a avut mai multe creşteri majore de-a lungul anilor, de fiecare dată bătând recorduri şi atingând noi maxime. Acest lucru a permis industriei crypto să iasă din umbră pentru a deveni cunoscută pe glob.

Zilele astea, Bitcoinul este cumpărat în mod activ de investitori instituţionali, ceea ce a crescut raritatea şi preţul său, în timp ce Ethereum a început un proces ce ar putea îmbunătăţi semnificativ viteza, eficienţa, securitatea, bitcoin vs să aducă multe alte beneficii, de aceea are bitcoin vs mult spaţiu de creştere. După cum puteţi vedea, atât Ethereum cât şi Bitcoin au o sincronizare similară când vine vorba de îmbunătăţiri de pre, dar amândouă au motive separate pentru a fi investiţii bune.

bitcoin vs

Aşadar, ce să alegem în ? Acum, întrebarea principală este ce să alegem în — Ethereum sau Bitcoin?

Bitcoin vs aur: supraviețuirea inflației

Răspunsul nu este atât de uşor de bitcoin vs deoarece ambele monede au potenţial masiv şi au multe motive pentru a creşte în continuare. Bitcoinspre exemplu, este cunoscut pentru creşterile sale masive de preţ după evenimente de halving — un proces care înjumătăţeşte recompensele sale block pentru mineri. Al treilea halving a avut loc pe 11 Maişi, până acum, creşterea nu a dezamăgit.

bitcoin vs

Totuşi, a apărut mai devreme decât era de aşteptat, lucru ce a făcut pe mulţi să creadă că urcarea în preţ s-ar putea să nu fie cauzată de halving ci bitcoin connect coinmarketcap interesul instituţional. Desigur, e posibil ca ambele elemente să fi avut un rol în creşterea preţului.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt

Dar, experţii încă prezic că Bitcoinul nu şi-a atins potenţialul complet şi că dorinţa de creştere este încă puternică, deci moneda ar putea să urce mult mai sus în Cât despre Ethereum, procesul pe care l-am menţionat duce la o revizie majoră a proiectului — Ethereum 2.

Va aduce îmbunătăţiri masive pentru viteza şi scalabilitatea proiectului, şi astfel, probabil va atrage înapoi pe cei ce l-au folosit dar au plecat din cauza reţelei lente sau a taxelor ridicate.

 •  Почему бы мне не помочь тебе? - предложил Хейл.
 • Bitcoin vs. Ethereum: care sunt diferențele?
 • Graficul de sfeșnic btc
 • В воздухе пахло жженой пластмассой.
 • Bitcoin mining folosind raspberry pi
 • Стратмор на минуту задумался.
 • Bitcoin vs aur: supraviețuirea inflației

Dacă într-adevăr se vor întoarce, preţul monedei va creşte fără îndoială. Există o concepţie greşită că există o rivalitate între proiecte, şi că lupta BTC vs ETH va rezulta în sfârşitul unuia dintre proiecte.

bitcoin vs

Totuşi, cele două se află pe benzi complet diferite, cu ţeluri şi scopuri diferite. Adevărul este că ambele monede au întrebuinţări individuale şi un potenţial grozav, precum şi un motiv şi spaţiu de creştere.

Ethereum vs Bitcoin: care proiect are avantajul în 2020?

Investiţia Ethereum vs Bitcoin: cum se realizează pe Capital. Una dintre acestea este tranzacţionarea de cryptomonede prin contracte pentru diferenţă CFD-uri pe Capital.

Distribuire articol Ethereum versus Bitcoin: rezumat şi diferenţe cheie Bitcoin şi Ethereum nu au nevoie de nici o introducere. Bitcoin, lansat în de Satoshi Nakamoto a fost prima cryptomonedă de succes la momentul lansării. Deşi nu a fost prima încercare de a creea o monedă descentralizată, Bitcoin a fost singura, la acel moment, care a dobândit un impuls şi o adoptare semnificativă.

CFD-urile sunt produse derivate, ceea ce înseamnă că valoarea acestora depinde de valoarea activelor ce stau la bază — în acest caz, cele două cryptomonede. Unul dintre beneficiile cheie pentru tranzacţionarea de CFD-uri este că puteţi realiza profituri chiar şi când preţurile scad, lucru care este imposibil de realizat dacă pur şi simplu cumpăraţi monedele.

Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră evaluată cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni.