Montjoi By Brava Es | Monodeplaya

Bitcoin thb

Conținutul

  bitcoin thb bitcoin plăți ecosistem

  Bloomberg Înșelătorie istorică cu bitcoin: Doi frați din Africa de Sud au dispărut cu monede de circa 3,6 miliarde de dolari Înșelătorie istorică cu bitcoin: Doi frați din Africa de Sud au dispărut cu monede de circa 3,6 miliarde de dolari Andra Oprescu scris joi, Doi frați din Africa de Sud, proprietarii unei platforme de investiții în criptomonede, au dispărut după ce ar fi furat bitcoin în valoare de 3,6 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

  Frauda este una dintre cele mai mari înșelătorii de până acum pe piața criptomonedelor, posibil cea mai mare din istorie.

  bitcoin thb ce este cripto de tranzacționare de pârghie

  Potrivit datelor disponibile la acest moment, se pare că de fapt monedele au fost furate de proprietarii companiei de investiții. Primele semne de întrebare au apărut încă din aprilie, când clienții au fost bitcoin thb să nu apeleze la autorități, deoarece ar putea îngreuna recuperarea fondurilor.

  bitcoin thb platforma de tranzacționare suport bitcoin

  În aprilie, la momentul dispariției fraților Ameer și Raees Cajee, monedele valorau circa 3,6 miliarde de dolari. La prețul de astăzi, valoarea monedelor este considerabil mai mică, de circa 2,3 miliarde de dolari.

  bitcoin thb cea mai bună platformă de tranzacționare bitcoin din filipine

  Afla mai multe despre.