Știri – Descărcări App Store în iTunes

Bitcoin srbija

Conținutul

  wallet crypto indonezia

  Revelion în Varga Timp de citit: 1 minut Primii refugiați și solicitanți de azil au fost vaccinați vineri în Serbia! Prima vaccinare Potrivit celui mai influent ONG sârb de azil, acesta bitcoin srbija sfârșitul procesului de comunicare cu sănătatea publică, nu numai prin discuții bilaterale, ci și prin mass-media.

  este bitcoin mining legal în canada

  Solicitantul de azil prezentat în imaginea de mai sus a primit vaccinarea într-o procedură nesimplificată în Târgul de la Belgrad, după generarea unui exces de vaccinare. Întreaga procedură trebuia efectuată prin intermediul portalului electronic al guvernului prin care a fost primită invitația cu privire la data vaccinării și tipul de vaccin.

  bitcoin ann

  Cu toate acestea, nu s-a stabilit încă cu ce vaccin au fost vaccinați primii solicitanți de azil! Ziua urmatoare Radoš oviurović, director executiv al unei organizații înființate pentru a sprijini solicitanții de azil, a postat sâmbătă la prânz o postare în limba engleză pe Twitter, informând Comisia Europeană despre vaccinarea primului migrant, un refugiat.

  Serbia este prima țară din Europa și a doua din lume care începe vaccinarea refugiaților și exilaților!!!

  bitcoin trading thailand

  Mesaj puternic și promițător!