Bercea Nelutu (berceanelutu) - Profile | Pinterest

Bitcoin refill. Succes la Reincarcare !

Cum poți utiliza cardurile virtuale?

Folosește link-ul pentru a descărca iCard. Verifică-ți identitatea și beneficiază de noile tale carduri virtuale.

  • Portofel electronic Archos Safe T Mini WW, Bitcoin Wallet, Black
  • Forumul btc

Share iCard bitcoin refill everyone else! Something went wrong We couldn't process your request.

Începe acum Ce este un card virtual? Cardul virtual îți protejează informațiile de plată online. Este un card de debit care nu există în formă fizică și este conceput pentru cumpărături online.

Portofel electronic Archos Safe T Mini WW, Bitcoin Wallet, Black

Deși nu este un card de plastic, datele cardului sunt disponibile ca de obicei: numărul format din 16 cifre Bitcoin refill sau Mastercard, codul CVV și data de expirare. Fiecare card virtual este emis de iCard și conectat la unul din conturile iCard în diverse valute.

Dacă ai nevoie de mai mult de două carduri virtuale, poți comanda până la 20 de carduri în total active și șterse din aplicație. Cum poți utiliza cardurile virtuale?

bitcoin refill

Aceste carduri au fost create pentru cumpărături online în siguranță. Chiar și comercianții de renume pot fi victimele unei breșe de securitate care poate rezulta în furtul informațiilor cardului tău.

Account Options

Este foarte simplu: folosește Mastercard sau Visa virtuale și protejează-ți contul principal! Blochează cardurile atunci când nu ai nevoie de ele și deblochează-le din nou înainte câștigați btc online o plată online.

  • SelfPay | Statie de plată
  • Trading bitcoin cme

Toate cardurile virtuale emise de iCard beneficiază de autentificare în doi pași — 3D Secure 2. De fiecare dată când vrei să plătești online cu un card virtual sau fizic de la iCard, va trebui să confirmi sau să refuzi tranzacția în aplicația iCard.

Categorii populare

Acest pas suplimentar îți protejează finanțele împotriva terților care ar putea sa utilizeze detaliile cardului tău în mod abuziv. Începe acum Un mod facil și intuitiv pentru a-ți controla bugetul și cheltuielile Control asupra plăților online cu un card virtual pentru fiecare abonament. Control deplin al finanțelor proprii - setează limite zilnice, săptămânale, lunare sau aplicate unei plăți unice.

bitcoin refill

Blochează cardul virtual după fiecare plată - astfel îl poți proteja ușor de hackeri. Cardurile noastre virtuale oferă termeni și condiții imbatabile Fiecare nou utilizator iCard primește un portofel digital cu două carduri virtuale gratuite - un Visa și un Mastercard. Fără taxe lunare Fără comisioane de utilizare cu excepția tranzacțiilor OCT primite Emiterea primelor două carduri este gratuită.

Taxa de emitere pentru fiecare card suplimentar este de 1. Poți comanda până la 20 de carduri virtuale în total active și șterse direct din aplicația iCard.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Regatul Unit Traduceți Zloadr is a revolutional, fully feature-packed multi-use wallet app for bounty hunters, airdrop claimers, trader and holders of cryptocurrency assets. Within this app it is very easy to claim free airdrop tokens and participate in bounty campaigns at the click of a button. Trading as never been better with Zloadr's built in exchange. How to claim airdrops Airdrops are sent straight away to users wallets as soon as they are claimed.

Dacă ai nevoie de mai multe, scrie-ne la support icard. Fiecare card virtual este conectat la unul dintre conturile tale IBAN, deschis în una din cele 9 valute disponibile. Beneficiază de plăți în euro, lire sterline, franci elvețieni, dolari americani, leva, lei, kuna, coroane cehești și zloți pentru a bitcoin refill schimbul valutar efectuat de procesatorul de plăți al comerciantului.

bitcoin refill

Cum poți plăti cu cardurile virtuale? Utilizează cardurile virtuale imediat după ce ți-ai verificat identitatea printr-un scurt apel video cu operatorii noștri. Nu-ți risca banii!

bitcoin refill

Utilizează cardurile virtuale de la iCard. Începe acum.