CE TREBUIE SĂ URMĂRIȚI îN DECIZIA SEC BITCOIN ETF - BANI -

Bitcoin etf,

Decizia SEC Pentru mulți din comunitatea criptomonedelor, 10 august nu poate veni suficient de repede.

 Не зарекайся. - Я серьезно.

Aceasta este data pe care Comisia SUA pentru valori mobiliare SEC a oferit-o ca cea mai timpurie dată posibilă pentru o decizie cu privire la cea mai recentă propunere majoră pentru un fond tranzacționat pe bursă ETF. În acest articol, vom explora ce diferențiază acest proiect și ce trebuie să urmărim pe măsură ce decizia SEC devine publică. SolidX, o companie fintech separată, a început să lucreze la propriul ETF bitcoin în același timp.

Parteneriatul dintre VanEck și SolidX a fost anunțat abia în iuniedar a avut efectul de a inspira încredere în proiect.

Manipularea este încă o preocupare primară Comisia pentru valori mobiliare și schimb SEC din SUA nu a fost încă convinsă că un bitcoin etf tranzacționat pe schimb de bitcoin ETF este un vehicul de investiții rezonabil. Gemenii Winklevoss, care au avut un rol important în rolul lor în dezvoltarea Facebook FBau continuat să creeze Gemeni, unul dintre cele mai inovatoare și a vorbit despre schimburile de monedă digitală. Propunere de iunie respinsă Frații Winklevoss au depus recent o propunere pentru Winklevoss Bitcoin Trust în iunie a acestui an. Comisia a votat joi această săptămână propunerea Aceasta marchează a doua încercare eșuată de a lansa un ETF bazat pe monedă digitală pentru frații Winklevoss.

De ce este posibil ca această diferență să schimbe jocul? SEC a indicat anterior că bitcoin speculații îngrijorări cu privire la stabilitatea și securitatea pieței criptomonedelor, posibilitatea furtului, fraudelor și manipulării prețurilor dovedindu-se în cele din urmă prea riscante pentru a permite produselor ETF propuse să ajungă la investitori.

 Н-нет… Не думаю… - Голос его дрожал. Беккер склонился над. - Вам плохо. Клушар едва заметно кивнул: - Просто… я переволновался, наверное.

Sprijinirea deținerilor de bitcoin care susțin ETF ar putea fi un pas crucial în inspirarea încrederii în rândul autorităților de reglementare. Bak crede că VanEck și SolidX au creat o metodă ingenioasă de eliminare a investitorilor neacreditați.

bitcoin verde piața de pe piața monedelor gazduirea plății bitcoin

Înseamnă că suma noțională minimă bitcoin etf care un investitor o poate pune în fondul bitcoin va fi de După propunere și o perioadă de comentarii deschise, SEC poate face oricare dintre mai multe lucruri încă de vineri.

În primul rând, ar putea aproba sau respinge cererea direct. O aprobare generală este văzută ca fiind foarte puțin probabilă de majoritatea analiștilor și chiar de dezvoltatorii produsului în sine.

btc la convertorul inr raspberry mining bitcoin

SEC ar putea, de asemenea, să elimine decizia, spunând că are nevoie de mai mult timp pentru revizuire. Poate că cel mai bun rezultat rezonabil pentru susținătorii VanEck ar fi o aprobare din partea SEC, care apoi transmite petiția către Divizia de finanțe corporative pentru a aproba companiile bitcoin etf.

Michael Saylor Gives Insight on The Bitcoin Market, China, Green Mining \u0026 MicroStrategy - 6/25/2021

Gurbacs a explicat că echipa VanEck este pregătită pentru un lung și înainte înainte și înapoi. Având în vedere că acest proces de aprobare nu s-a mai întâmplat înainte, poate dura multe luni.

cum să începeți o companie bitcoin plata microsoft bitcoin

Dacă continuă să se dezvolte fără o respingere absolută, numai acesta este un semn promițător.