Bitcoin estonia

How To Buy Bitcoin In Estonia

În augustmanagerul E-Residency, Kaspar Korjus, a fost oficialul guvernamental estonian care a lansat probabil cea mai mare controversă internațională venită în ultima vreme din micuța și discreta Estonie. Într-un articol publicat, Kaspar a lansat ideea ca Estonia să lanseze cripto-tokenuri și să devină astfel prima țară din lume care are un ICO — Initial Bitcoin estonia Offering.

bitcoin estonia legea bitcoin

Presa internațională a scris atunci că Estonia bitcoin estonia avea de gând să lanseze propria monedă virtuală, așa cum este celebrul Bitcoin. Și asta cu ajutorul rusului Vitalik Buterin, nimeni altul decât programatorul care a creat platforma Ethereum și Ether, o altă populară criptomonedă.

bitcoin estonia bitcoin în sus sau în jos

Și președintele Băncii Centrale Europene s-a simțit dator să intervină, având în vedere că Estonia e țară membră a zonei euro, Mario Draghi criticând așa-zisa intenție a autorităților de la Tallinn. Reporterul StartupCafe. Chestiunea ridicată de noi a fost — ce ar fi dacă statele ar lansa un ICO și ar emite niște cripto-tokenuri?

bitcoin estonia hc btc tradingview

Noi credem că cripto-tokenurile pot fi folosite la multe lucruri. Castaignet a explicat și avantajele pe care antreprenorii români le-ar putea avea dacă își iau rezidența electronică estoniană, și a vorbit despre impactul E-Residency asupra economiei Estoniei, o țară de numai 1,3 milioane de locuitori, dar care a devenit celebră în toată lumea pentru gradul ridicat de digitalizare a administrației și a societății.

bitcoin estonia cum se acumulează bitcoin

Interviul pe larg aici Din aceeași categorie 25 iunie legislatie 25 iunie