Moneda virtuală BITCOIN doboară un nou record şi ajunge la valoarea de 6.500 de dolari

Bitcoin cme

Conținutul

  Cresterea saptamanala a bitcoin este insa de peste 30 de procente, in conditiile in care unii investitori se intreaba daca moneda virtuala nu este intr-o bula speculativa pe cale sa se sparga. Cea mai mare moneda digitala a lumii are acum un pret de ori mai mare decat la inceputul acestui an.

  • (P) Efectul Bitcoin în lume şi în România
  • Apetitul pentru monede virtuale a creat unele dintre cele mai agresive evoluţii din istorie ale unor instrumente tranzacţionate la bursă.
  • Numărul contractelor derivate pe piața futures BTC a crescut la un nivel record, la fel ca adoptarea P2P în Africa sub-sahariană.
  • Republicată de Platon Există mulți comercianți care sunt interesați să folosească bots de tranzacționare și alții care îi folosesc deja cu succes.
  • Rezumat crypto: Numărul derivatelor pe Bitcoin continuă să crească | XTB

  Coinbase, una dintre cele mai mari platforme americane de tranzactii specializate s-a prabusit temporar, iar serviciile sale au continuat sa sufere. CME va incepe sa le tranzactioneze pe 18 decembrie. Intrarea Bitcoin cme si a CME este un moment crucial pentru bitcoin, pentru ca multi investitori profesionisti nu au vrut pana acum sa aiba de-a face cu platformele nereglementate pe care se tranzactioneaza moneda digitala.

  Cboe si CME se supun reglementarilor, ceea ce va mai linisti din aceste ingrijorari. Unii jucatori mari au avertizat insa in privinta problemelor ce vor aparea odata cu explicați capacul pieței bitcoin criptomonedei pe piata futures.

  1. Trade criptocurrency bitcoin
  2. Cea mai bună aplicație bitcoin trader android
  3.  И что же это за секрет.

  Miercuri, Futures Industry Association -un grup de mari banci si brokero - a spus ca aceste contracte sunt aduse in graba pe piata, fara a fi analizate suficient riscurile. Futures Industry Association si-a prezentat ingrijorarile intr-o scrisoare deschisa, punand sub semnul intrebarii capacitatea burselor de a combate in mod adecvat manipularea cotatiilor futures ale bitcoin.

  bitcoin cme

  FIA a acuzat si ca bitcoin cme nu s-au consultat destul, inainte de lansare, in privinta altor probleme tehnice, precum limitele de tranzactionare, testele de stres sau operatiunile de clearing. Dar alti experti in tranzactionare au tras un semnal de alarma in privinta posibilitatii manipularii pietei.

  bitcoin cme

  Argumentul este ca, din cauza ca bursele cu monede virtuale nu sunt supravegheate de un reglementator central, trisorii ar putea actiona nereperati daca incearca sa miste pretul bitcoin pe burse cu volume reduse. Contractele futures ale Cboe se vor baza pe cotatiile bitcoin de pe Gemini Exchange. Atat Cboe cat si CME au pregatit mecanisme de limitare a oscilatiilor de pret.

  bitcoin cme

  Cboe va opri tranzactiile pentru doua minute daca preturile cresc sau scad cu zece procente si pentru cinci minute in cazul in care cotatiile se misca cu 20 de procente intr-o parte sau alta.

  Produsele futures au parte de sprijin din aprtea unor jucatori majori. Goldman Sachs Group intentioneaza sa ofere bitcoin cme de contracte futures pentru anumiti clienti in momentul in care aceste derivate vor ajunge pe piata, a declarat Bloomberg o persoana care cunoaste planurile companiei.

  • Microcontract pentru bitcoin pe CME - Crypto de zi nouă
  • Bitcoin a depășit un nou record.
  •  Ты нашла ключ.
  •  - Мидж торопливо пересказала все, что они обнаружили с Бринкерхоффом.
  • Grupul bursier CME vrea să lanseze contracte futures pentru bitcoin - | transportangliafranta.ro

  Goldman Sachs, una dintre cele ami mari firme ce ajuta clientii sa cumpere si sa vanda contracte futures, va actiona insa ca o agentie de intermediere si nu va juca rol de market-maker si nici nu va achizitiona pentru sine astfel de derivate. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

  bitcoin cme