Canalele oficiale Binance pe Telegram

Bitcoin bangladesh

Conținutul

  Bitcoin atinge un nou nivel record: Cum devine criptomoneda un pericol pentru climă Bitcoin a mai atins pragul de Moneda virtuală, care a înregistrat o creștere susținută anul acesta, vine însă cu riscuri pe termen lung pentru mediu.

  indexul nasdaq btc

  Generarea criptomonedelor necesită cantități semnificative de putere de calcul și de energie electrică, iar creșterea achizițiilor lasă în urmă o amprentă de carbon puternică. Numai în China, bitcoin va genera peste de milioane de tone de emisii de carbon până înpotrivit unui nou studiu bitcoin bangladesh în revista științifică Nature Communications, citat de CNN. Cantitatea de bitcoin bangladesh cu efect de seră depășește emisiile anuale totale din Cehia și Qatar în Blockchain-ul bitcoin ar putea consuma la fel de multă energie pe an ca țări mici și mijlocii, cum sunt Danemarca, Irlanda sau Bangladesh, potrivit lui Sinan Kufeogl, cercetător asociat în inginerie civilă la Universitatea din Cambridge.

  Pe măsură ce bitcoin a crescut în popularitate, China a devenit un mecca al tehnologiei.

  brokerii de top cryptocurrency

  Dacă industria bitcoin a Chinei ar fi o țară, consumul său total de energie s-ar fi clasat pe locul 12 la nivel global înînaintea unor economii majore precum Bitcoin bangladesh și Arabia Saudită, potrivit studiului. Hardware-ul de extragere a criptomonedelor rulează constant, ceea ce crește și consumul de energie.

  cum să plătiți în bitcoin miner

  Între 1 ianuarie și 30 iunieoperațiunile pentru generarea a patru criptomonede majore au eliberat până la aproximativ 13 milioane de tone de dioxid de carbon, potrivit unui studiu separat în revista de cercetare Nature Sustainability. Creșterea acestor emisii ar putea avea implicații masive pentru întreaga planetă.

  strategii de tranzacționare de zi cu zi

  China este un semnatar cheie al Acordului de la Paris și s-a angajat să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în Dar țara rămâne cel mai mare generator, la nivel mondial, de gaze cu efect de seră, iar autorii studiului spun că exploatarea bitcoin ar putea compromite încercările țării de a reduce emisiile.