Capturi de ecran

100x bitcoin

Conținutul

  Vorbind pe podcast-ul Tim Ferriss, Buterin a menționat că dezvoltatorii Eth2 sunt concentrați să lucreze la îmbinarea lanțului cu Ethereum și sunt încrezători că soluțiile dublu-strat pot sprijini rețeaua până la dezvoltarea sharding-ului.

  graficul de tranzacționare live bitcoin

  Pachetele sunt soluții de nivel secundar care procesează și stochează datele tranzacțiilor pe un lanț lateral desemnat, înainte de a grupa loturi de tranzacții împreună pe rețeaua principală a Ethereum. Soluțiile sunt concepute pentru a atenua problemele de scalare ale Ethereum, unde concurența acerbă pentru lățimea de bandă pe rețeaua principală Ethereum a dus la taxe foarte mari.

  cumpărați bitcoin cu beneficiarul

  Viziunea lui Buterin În timp ce Eth2 va utiliza sharding-ul pentru a asigura scalabilitatea atunci când este complet lansat, Buterin consideră că pachetele vor fi suficiente pe termen mediu — subliniind că pachetele ar putea îmbunătăți randamentul tranzacțional Ethereum de de ori: Lucrul de reținut este că, dacă aveți pachete rollup, dar nu aveți sharding, aveți în continuare scalare de factor X, nu?

  Încă aveți posibilitatea ca blockchain-ul să urce undeva între 1.

  brokeri interactivi btc futures

  Extindere în cât mai multe ecosisteme DeFi Pachetele optimiste sunt de așteptat să fie îmbrățișate 100x bitcoin unii dintre liderii industriei DeFi, comentatorii speculând că viitoarea revizuire V3 a Uniswap o va folosi. Se așteaptă ca Aave și Synthetix să fie printre primele proiecte care utilizează tehnologia. Au 100x bitcoin o parte practică a scalabilității Ethereum pentru câțiva utilizatori timp de aproape un an.

  bitcoin tranzacții zilnice